sâmbătă, 15 iulie 2017

Recenzie "Colectionarul" de Roxana Zeldea



Autor: Roxana Zeldea
Editura: ePUBLISHERS (2017)
Numar de pagini: 164

 Descriere:


Romanul "Colecţionarul" de Roxana Zeldea ne arată cum iubirea îl poate îmblânzi pe masculul feroce şi fără suflet, transformând un macho cu un caracter îngrozitor într-un domn tandru, afectuos, iubitor şi altruist.
Personajul principal este un colecţionar de... femei sau mai bine spus de aventuri amoroase.
El tratează toate femeile cu un profund dispreţ şi le aruncă imediat ce le-a cunoscut carnal, uitând cu totul de ele.
Până într-o zi, când colecţionarul se îndrăgosteşte cu adevărat.
Ce urmează este descris în carte. 

Recenzie: 

Dragul meu “Colectionar”,  din prima clipa in care ai ajuns la mine am dorit sa te descopar, pe de o parte barbatul dur cu inima de piartra, pe de alta parte barbatul grijului, gelos si afectuos .In primele pagini am ras impreuna,  apoi cum fiecare pagina ce urma am plans impreuna,  fiecare vorba de a ta m-a atins, esti diferit tu nu esti o “carcasa”.


Am citit fiecare pagina incantata sa cunosc cum pot fi barbati, da pot fi duri, cu inima de piatra,  totusi poti fi si grijuli, afectuosi atunci cand isi intalnesc “regina”, fiecare sufera in tacere “Colectionarul” nostru nu accepta femeile de plastic, nu accepta artificialul, la ce bun?




  El vrea ceva diferit, vrea o femeie capabila sa il imblanzeasca si , totusi sa ramana el. Atunci, cand cei doi se intalnesc incep sa iasa scantei, abia atunci,  David isi da seama cat de greu se cucereste o femeie si nu una oarecare, ci o femeie adevarata. La cate il supune “regina”? Ohh, la foarte multe si totusi nu renunta, de ce ?


Atunci, cand intalim persoana potrivita lasam garda jos, ne simtim dezarmati, totusi nu renuntam.”Colectionarul” ne arata cate femei “de portelan” exista si cat de greu este sa gasesti pe cineva sa vada partea buna din tine, nu doar ce vrei tu sa arati, sa vada dincolo de aparente.”Regina” este cea care il cucereste nu prin modul in care arata  nu, nu ci prin felul ei de a fi. Cum iti dai seama ca ai intalnit persoana potrivita?


Acest “Colectionar de vise “ a raspuns intr un mod total ciudat, dar adevarat .Hmm.. as avea multe de spus totusi va las pe voi sa descoperiti.

Pur si simplu aveam lacrimi in ochii cand am citit partea de mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Să o cunoaștem mai bine pe autoarea cărții "Dincolo de cuvinte"

                                              Dincolo de cuvinte                                                                     ...