Follow by Email

marți, 22 august 2017

Calatorie in lumea tuturor posibilitatilor


Am primit acest tag de la Pietraru Maria Ancuta-Books fairy dust.Mi-au placut intrebarile prin care am putu cunoaste mai bine acesti oamenii minunati.(Prefață de carte ,Porția de citit etc)
Multumesc pentru provocare!


1.Sa presupunem ca te-ai reincarnat si de-a lungul timpului ai ales diferite identitati ,ce crezi ca ai fost ultima data?Ce meserie ai avut?

R:Hmm..sincer as vrea sa am voce, sa fiu cantareata, deci sper sa fi fost cantareata:))) 2.In ce tara ai fi dorit sa traiesti?

R:Nu stiu ce sa spun..as alege tot Romania nu ma intrebati de ce, asa cum este Romania, aici este cel mai bine, aici este acasa.Avem o tara minunata.3. Daca te-ai teleporta pentru o noapte , unde ai dori sa mergi si cu cine?

R:Ma gandesc dupa atata caldura merge un frig napraznic:)) .Norvegia .Cu familia bineinteles.

4.Daca esti cititor pasionat ,sigur ai abilitati speciale.Te-ai gandit cum ar fi daca ai avea o sansa infima si sa patrunzi in mintea oamenilor pentru a le citi gandurile?

R:Da, uneori ar fi super sa poti vedea ce gandesc alti despre tine sau orice altceva..totusi si ciudat pentru cei care nu "suporta" adevarul.


5.In cazul in care ar da norocul peste tine si ai ajunge sa descoperi lampa lui Aladin sau o bagheta magica ,ce dorinta ai dori sa se materializeze?

R: Sanatate, fericire,  restul se fac.Atat timp cat familia mea este sanatoasa si fericita nu imi trebuie nimic, ei sunt totul .Nimic nu este mai important decat familia.


Provoc mai depare pe Books&Me ,Eroi pentru Cărți ,Shape of letters!

2 comentarii:

  1. Foarte frumoase raspunsurile. Ma bucur ca mi-ai acceptat propunerea de a raspunde la acest tag:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vă mulțumesc pentru provocare.Mi-a făcut plăcere să răspund la acest minunat tag.

      Ștergere

Colecția mea de semne de carte

        A m tot văzut/făcut tag-uri cu/și despre cărți, așa că am zis să postez și colecția de semne de carte.Cei drept până să fac ...