joi, 1 februarie 2018

Un anișor!

                        

    
          



                S-a încheiat astăzi un concurs de creativitate pe pagina mea de facebook "Biblioteca lui Helen" și am decis să postez aici toate poezioarele primite.
A fost tare greu să aleg un câștigător așa că am ales 2, dar și așa a fost foarteee greu să aleg.Am fost plăcut surprinsă să văd câți oamenii talentați am pe pagină, mă bucur din suflet că au privit acest concurs cu seriozitate și s-au pus pe treabă.La început am fost sceptică în ceea ce privește concursul necrezând că vor participa așa de mulți, am rămas uimită cum în fiecare zi primeam câte 2-3 poezioare.
           Am fost un juriu format din 3 persoane, bineînțeles că au sărit multeee scântei:)))încercând să alegem, la un moment dat aveam 6 poezioare câștigătoare, eram aprinși și încercam fiecare să ne susținem poeziile preferate, dar după vreo 30 de minute am izbândit și am ales 2 doamne minunate cu 2 poezioare superbe și anume:
                                           Locul 1 Doamna Delia Bia(Lisac Bia Raluca)
                                           Locul 2 Doamna Pusa Raisa

              Le felicit atât pe cele doua doamne cât și pe ceilalți!Vă mulțumesc din suflet fiecăruia pentru cuvintele frumoase, pentru activitatea pe pagină și pentru simplu fapt că existați.Am să mai organizez concursuri de genul pentru că, am văzut că vă plac și așa descopăr noi talente.
Țin să menținez că am ales foarte greu așa că nu aveți de ce să fiți triști dacă nu ați câștigat!
Mulțumesc mult de tot prin fiecare din voi eu trăiesc acest minunat vis al meu de a scrie despre cărți.
Vă las mai jos minunățiile.

P.s.Le postez în două părți pentru că, sunt destul de multe.
P.s.2 Pozele/Poeziile/Numele celor ce au participat/trimis aceste poezii sunt puse aici cu acordul autorilor!

  
                                                                          Locul 1



Locul 2


























































 











4 comentarii:

  1. Draga mea esti o persoana minunata ,ai avut atata rabdare sa citesti si sa publici toate poeziile , sincer te apreciez. Iti doresc sa ai cati mai multi cititori pe blog si pe pagina, meriti ,esti foarte apropiata,calda si ai asa un fel de lipici cum se spune mai neacademic . Te sarut cu drag ,am sa ma straduiesc sa vin mai des macar pe pagina daca nu si pe blog . Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase.Mereu aveti timp sa comentati si cu fiecare comentariu imi faceti ziua mai frumoasa, va imbratisez cu mare drag si va transmit multi pupicei.Imi sunteti foarte draga si ma bucur tare mult sa am asa oameni frumosi langa mine.Mereu o sa raspund la toata lumea fie aici, fie pe pagina pentru ca, imi place sa comunic cu cei ce ma urmaresc si imi sunt dragi.

      Ștergere
  2. La cât mai mulți anișori! <3 Frumoase poezii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc mult de tot!Asa este fiecare este speciala in felul ei.Va imbratisez cu mare drag si va transmit si multi pupicei.

      Ștergere

Să o cunoaștem mai bine pe autoarea cărții "Dincolo de cuvinte"

                                              Dincolo de cuvinte                                                                     ...