sâmbătă, 5 august 2017

Recenzia carti "Dorinte calatoare in trei povestioare" de Claudia Groza


„Dorințe călătoare în trei povestioare”
Ai o dorință pe care ai vrea să o vezi împlinită? Crezi că se va adeveri? Citește cartea „Dorințe călătoare în trei povestioare” de Claudia Groza, editura Zorio și ai să vezi că dorințele se împlinesc.
Uneori, ai impresia că nimic nu mai are strălucire, că nimeni nu este lângă tine, că totul s-a năruit. Dar visul tău trăiește adânc înfipt în sufletul tău. Închide ochii, respiră și luptă pentru visul tău! Până la capăt. Întotdeauna.
Când dorința va prima formă, culoare, viață, vei fi cel fericit din întreg Universul, care conspiră mereu la împlinirea a ceea ce îți dorești, a ceea ce crezi că este benefic pentru tine!
Dacă dorești pot veni în școala ta să descoperim împreună cum se pot îndeplini visele!
Cu bucurie,
Claudia Groza

 Recenzie:

 


Am citit si ultima carticica scrisa de autoarea Claudia Groza, care nu s-a lasat mai prejos in comparatie, cu primele 2.

Autoarea este profunda atunci, cand scrie, se vede foarte clar pasiunea acesteia si dedicatia.Chiar daca este o carte de copii este scrisa cu dragoste si munca, invataturile din fiecare pagina ne pot deschide ochii si noua, adulti fiind .

Fetita care suporta abuzurile tatalui sau,  fetita saraca care doreste sa invete, sa scrie si sa citeasca, baietelul care, dupa antrenamente obositoare nu se lasa batut si castiga meciul, dupa eforturile depuse.Toate acestea chiar ,daca sunt dureroase sunt adevarate, iar pentru copii sunt niste lectii.

Imi doresc ca, parinti sa le insufle copiilor lor dragostea pentru lectura, sa ii “impinga” spre aceasta bucurie de a citit, pentru ca asa se formeaza de mici si mai tarziu cine stie poate, poate devine scriitor.Prin aceste carti, ei pot vedea si lucrurile rele din aceasta lume chiar daca sunt mici, inteleg.

Va inserez mai jos si nelipsitele imagini(superbe) dar si poezii.






Cartea este colorata, cu diverse imagini, apoi sunt poeziile care nu te lasa rece, ci din contra te bucura.
Ii multumesc autoarei pentru cele 3 carticele oferite spre recenzie, va indemn si pe voi sa le cititi sau, puteti citit impreuna cu, copilasi voastri/frati/surori mai mici.

                                            Cartea a primit de la mine:
 




5 comentarii:

  1. Frumoasă recenzie! Maia încă citește la cărticica ei primită de la autoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet! Îmbrățișari! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc din suflet! Îmbrățișari! Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vă mulțumesc pentru tot.Vă îmbrățișez cu drag.Succes pe viitor în tot ce vă propuneți

      Ștergere

Să o cunoaștem mai bine pe autoarea cărții "Dincolo de cuvinte"

                                              Dincolo de cuvinte                                                                     ...