marți, 25 iulie 2017

Recenzia carti "Povesti cu ingeri" de Claudia Groza



An aparitie: 2015
Autor: Claudia Groza
Categoria: Literatura Romana
Colectie: Basm XXI
Editie: Necartonata
Editura: INTEGRAL
Format: 20x27
Nr. pagini: 40
 Ilustrații: Mihaela Flueraș



















Descriere:

 O carte de povesti despre valorile principale pe care parintii le insufla copiilor: iertarea, iubirea, impacarea, generozitatea, bucuria, increderea, compasiunea, recunostinta etc.


Recenzie:

 
Am avut minunata ocazie sa citesc “Povesti cu ingeri” de Claudia Groza , este o carte pentru copii minunata.Chiar daca cartea este pentru copii ,mie mi-a placut foarte mult povestioarele cu ingeri si nu numai ,ci si imaginile inserate si invataturile din fiecare poveste m-au bucurat ca pe un copil mic.


 In carte sunt inserate de asemenea si 2 poezioare foarte frumoase , cartea mi-a facut inima sa tresalte de bucurie cu fiecare pagina citita ,plus ca am avut o bucurie si mai mare prin prisma faptului ca , fratele meu mai mic a citit cu mine si il vedea cat de bucuros este si cum povesteste mamei dupa fiecare povestioara.


Daca vreti sa deveniti pentru cateva clipe din nou copii ,cititi aceasta carticica sau puteti citit la randul vostru adulti fiind alaturi de copii vostri pentru a va bucura impreuna.Recomand cu drag aceasta carticia ,o sa inserez si imagini si o poezioara pentru a vedea cat de frumoase sunt.



Autoare a abordat diferite subiecte in poeziile sale iar ,din fiecare reiese cate o invatatura “primara” pentru fiecare copil :sa ne iubim aproapele , sa nu ne mintim parinti,sa respectam, sa avem incredere in noi dar si sa zambim ,sa avem grija de sanatatea noastra si ,sa ne odihnim corespunzator.


 Voiam sa va arat numerotarea paginilor cat de frumos este ilustrata .Deci ,nici un detali nu a scapat,totul arata impecabil.





                        Ii multumesc autoarei pentru exemplarul oferit spre recenzie .

Iar pe final fratiorul meu reciteste partile lui preferate:





Cartea a primit de la mine:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Să o cunoaștem mai bine pe autoarea cărții "Dincolo de cuvinte"

                                              Dincolo de cuvinte                                                                     ...