Follow by Email

miercuri, 26 iulie 2017

Recenzia carti "Bubu in lumea bebelusilor" de Claudia Groza

 Descriere:

 Se adreseaza copiilor cu varste intre 2-5 ani. Este experienta unui bebelus, Bubu - de data aceasta o fetita, in burtica si apoi in lumea aceasta mare. Contine si povesti.
Recenzie:


Astazi am terminat de citit a 2-a carte scrisa de ClaudiaGroza si anume “Bubu in lumea bebelusilor” care ne prezinta viata lui Bubu de cand este in burtica pana la botez.Fiecare capitol are dupa cum ne-a obijnuit autoarea cate o ilustratie de data aceasta color,  si cate o poezioara.Putem vedea cu trecerea fiecarui capitol cum “evolueaza” bebelusa noastra, cum este primita de cei de acasa, cum matusa scrie o poezie special pentru ea, cum ajunge sa fie Miruna Georgiana(botezul).

Si de data aceasta,  autoarea transmite invataturi “primare” pentru cei mici prin fiecare poezioara si poveste din carticica.
Scrisul este mare, cuvintele usor de citit special pentru cei mici, iar desenele sunt atat de frumoase.Pot spune ca, sunt foarte bucuroasa din nou, cartea mi-a transmis multa bucurie si m-a facut sa zambesc, mai ales la povestioara cu muzicieni.
Pentru a vedea despre ce tot indrug eu aici o sa inserez ca, de fiecare data imagini si pasaje din carte.Autoarea are un fel aparte de a povestii,  te face sa visezi cu ochii deschisi.
Bubu(Miruna Georgiana) ne arata cu, cata dragoste este primit un copil in familie, cata fericire aduce odata cu venirea lui pe lume, dar si responsabilitate.Nasterea unui copil este o bucurie imensa pentru fiecare familie in parte, cum ar fi sa vezi ce parere are el/ea imediat de la nastere?Autoarea ne arata gandurile lui Bubu odata cu venirea ei pe lume.


Ii multumesc autoarei pentru exemplarul oferit .


Voiam sa va arat din nou ca, fiecare detaliu minor cum ar fi numeroatare pagini nu este data uitari, ci din contra.

Cartea primeste de la mine:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Colecția mea de semne de carte

        A m tot văzut/făcut tag-uri cu/și despre cărți, așa că am zis să postez și colecția de semne de carte.Cei drept până să fac ...