miercuri, 19 iulie 2017

Recenzia carti "Lumina Destinului" de Alessia CM









 Autor:Alessia CM
Data publicarii:2016
Pagini:80
 Editor: Smart Publishing






 Descriere:

 „Lumina Destinului” este un volum de poezii început în 2014 și finalizat în 2016. În acest volum, autoarea vrea să dea contur unor sentimente des întâlnite în viața reală. Furia, gelozia, invidia și mai ales… dragostea. Fiecare din noi poate schimba ceva, dacă se schimbă mai întâi pe el.Destinul… destinul depinde de tine. Tu îl faci prin alegerile tale. Lasă-te ghidat de ce îți va spune sufletul și inima ta. Și, astfel, „Lumina destinului” tău va ieși la suprafață.





 Recenzie:

 Nu prea citesc poezii, nu ca nu imi plac pur si simplu ce am citit pana acum nu m-a facut sa revin, sa caut o alta carte cu poezii,  sa mai vreau, aceasta carte cu poezii mi-a placut, chiar m-am regasit in unele dintre ele.Imi place ca,  autoarea abordeaza diverse subiecte in poeziile sale, de la dragoste , sarbatori,  pana la scoala si recilare.

 Temele diverse te fac sa nu te plictiseti, iar versurile care rimeaza sa te incante . O singura carte de poezii mi-a placut la fel de mult ca aceasta,  nu stiu atunci cand citesti aceasta carte incepi sa cunosti cate putin sufletul scriitorului, romanele nu dezvaluie atat de mult precum poeziile .


 Am sa inser si o poezie completa care mi-a placut foarte mult, m-am gandit sa inser,  doar una,  cand am inceput cartea si m-am abtinut,  cu greu sa nu adaug mai multe.



Chiar daca autoarea a publicat cartea la o varsta frageda poeziile sale au teme diverse si profunde .


Va recomand cu drag cartea daca va plac poeziile, dar si , daca va aflati in situatia mea initiala de a fugi de poezii sunt sigura ca,  aceasta carte va, v-a transmite si voua starile prin care am trecut eu, citind fiecare vers.

11 comentarii:

  1. Nu sunt o faa infocata a acestui gen literar, citesc poezii doar ca sa ma relaxez, asa ca sunt sigura ca daca printr-un miracol aceasta carte cu poezii ar ajunge in mainile mele, pentru cateva ore nu ar mai conta nimic din ce se intampla in jurul meu. Felicitari pentru recenzie, iar poezia inchinata mamei te lasa fara cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult.Nici eu nu citesc dar ,chiar mi a placut foarte mult.Chiar daca autoare a publicat la o varsta frageda are o sensibilitate aparte.<3

      Ștergere
  2. Nici eu nu citesc poezie contemporana, dar daca am sa prind volumul asta, sigur o sa il citesc cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ihiii piticutu meu !Sa imi spui ce parere ai dupa ce o cumperi si citesti!

      Ștergere
  3. Nici eu nu citesc poezie contemporana, dar daca am sa prind volumul asta, sigur o sa il citesc cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa fiu sincera, nici macar un vers dintre cele citite aici nu mi place. exprimarea mi se pare prea pentru copii, ideile exprimate sunt foarte des intalnite, aproape niste clisee. oricat de mult talent ar avea o persoana, e greu sa scrii despre asemenea subiecte si sa transmiti ceva, avand in vedere lipsa experientei de viata, pentru ca nu ai maturitatea emotionala necesara pentru a intelege acele sentimente despre care incerci sa scrii. recenzia este draguta, dar nu as citi cartea, sorry!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare persoana are gusturile ei ,mie cartea mi sa parut destul de buna.Multumesc pentru parerea dumeavoastra .<3

      Ștergere
  5. Superba cartea! M-a emotionat cu adevarat versurile poeziei "Mama". In general, ma emotionwaza tot ceea ce este despre ea iar si despre viata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma emotionez cand este vorba de mami ,este cea mai importanta persoana.
      <3<3<3<3<3

      Ștergere
  6. Nu prea citesc poezii dar aceasta autoare imi place. Mi-au placut mai ales ultimele versuri postate de tine si cred ca pot fi citite la orice varsta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sti ca multa lume fuge de poezii printre care si eu..nu stiu de ce ,dar nu prea citesc.Poeziile scrise de ea au emotii puse in fiecare vers ,sper sa puteti citi si dumeavostra cartea cat de curand.O puteti comanda de la autoare cu autograf sau de pe site uri la un pret accesibil.<3

      Ștergere

Să o cunoaștem mai bine pe autoarea cărții "Dincolo de cuvinte"

                                              Dincolo de cuvinte                                                                     ...